Τρόποι Πληρωμής

► MΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της  Courier ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας.
Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2,10 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.
Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

► MΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ’ ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:

EUROBANK Αρ.Λογαριασμού:0026.0252.19.0201054711
IBAN:GR8202602520000190201054711Στοιχεία δικαιούχου: Μελέγκου Παρασκευή
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογαριασμού:6077-154677-890
IBAN:GR04 0171 0770 0060 7715 4677 890Στοιχεία δικαιούχου: Μελέγκου Παρασκευή

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο info@toubalin.gr, το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email.

 

► MΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Θα ανακατευθυνθείτε στην τραπεζική πλατφόρμα πληρωμών όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Winbank e-Commerce” της Πειραιώς  χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro.

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής: 

Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας  τα έξοδα αποστολής είναι  3,5€. 

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 9€  και παραδίδονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.   

Αυτήν τη χρονική στιγμή, παραδίδουμε μόνο εντός της Ελληνικής και Κυπριακής Επικράτειας.